top of page

Hooggevoeligheid

Hoe kun jij jouw hooggevoeligheid als kracht inzetten?. Hoe kom jij van last naar kracht. Speciaal voor de mensen die hooggevoeligheid als iets positiefs willen zien en dit ook zo inzetten. 

Jongeren en volwassenen

 

Voor mensen die Hooggevoelig zijn, is in balans blijven soms een hele uitdaging, kun jij daar wel wat hulp bij gebruiken, wil je advies, begeleiding of een luisterend oor? Als ervaringsdeskundige en professioneel hooggevoeligheidsdeskundige help ik graag je op weg in het herkennen, erkennen en accepteren! 

 

Je leert om te gaan met je hoog gevoeligheid waardoor je deze karaktereigenschap, die je soms misschien als lastig ervaart, om kunt buigen naar een kracht en juist in kunt zetten als kwaliteit en talent! Ik beschik over voldoende werkvormen die we hierbij kunnen gebruiken. We kijken samen welke ’t beste bij jou past; vaak kan dat met een gesprek, een wandeling in de natuur of een creatieve werkvorm.

Ik nodig jou uit om vanuit een ontspannen sfeer en ongedwongen wijze, een coachtraject te volgen,  neem vrijblijvend contact op om te zien of wij bij elkaar passen.

WhatsApp Image 2020-03-26 at 18.16.38.jp
WhatsApp Image 2020-04-14 at 21.56.50.jp
Ouder en kind

De wereld staat bol van de prikkels. En als je kinderen hebt kan dat je leven behoorlijk complex maken. Helemaal als je kind hoog-sensitief is. Wil je jouw kind(je) beter leren begrijpen om met deze eigenschap van hem/haar om te gaan? Dan gaan wij samen aan de slag om kwaliteiten van jou en je kind in beeld te brengen zodat de gevoeligheid geen last hoeft te zijn.  Voor jonge kinderen zijn er mooie spelmethoden beschikbaar om de ik-ontwikkeling en het zelfvertrouwen te versterken. Maar ook beeld coaching is een optie als je in jouw gezinssituatie inzichten wil krijgen over wat jou kind nodig heeft aan ondersteuning.

 
Het traject

Met eigen kracht in beeld help ik mensen met HSP van last naar kracht. Door een coaching traject bij mij te volgen ga je praktische oefeningen doen die jou inzicht geven in jou hooggevoeligheid waardoor je jou kracht gaat ontdekken. Vervolgens ga je deze steeds meer inzetten waardoor je meer balans ervaart en weet wat de juiste keuzes voor jou zijn. Beeldcoaching is ook een optie waarbij we de interactie in jou gezin filmen en nabespreken. Dit is vooral een mooi middel bij het ondersteunen van kinderen met HSP. Je krijgt heel mooi in beeld wat het kind nodig heeft en kunt jou handelen hierop afstemmen zodat jou kind al op jonge leeftijd leert op een positieve manier met hooggevoeligheid om te gaan en het tot een kracht te maken.

Dit traject is aangepast op de specifieke wensen die jij hebt en word afgerond als jij daaraan toe bent.

Het traject start altijd met een kort intakegesprek, dit kan ook telefonisch. Zo is direct duidelijk of wij bij elkaar passen. Mocht dit iets voor jou zijn, neem dan vrijblijvend contact op

De kosten voor een sessie van een uur zijn €65,-

bottom of page